NUFFNANG

Friday, October 8, 2010

pp merah sudah setahun...yeay!!!!


Sudah setahun anak mummy...
Waktu pertama kali hasya irdina dilahirkan mummy rasa lama nak tunggu adik besar..boleh borak-borak ngan mummy,boleh teman mummy g shopping,teman mummy jogging(erk!!) dan macam-macam aktiviti kite boleh buat sesama kan..

Tapi bile seminggu lagi arijadi irdina,mummy rase macam sekejap jer masa itu berlalu..
eh!anak mummy dah nak setahun...pada mulenye mummy ngan daddy diskas nak buat di rumah kite...kecil-kecilan jer...maklum ler bajet dah lari dan  sempat nak kejar time raye aritu..

TAPI.........

tak adil pulak mummy rasa..so mummy usahakn juge untuk c comel mummy..alah, untuk sape lagi mummy nak berkire kan..sekarang ni irdina jer permata hati mummy dan daddy..
mummy suruh papa poy tolong buatkan kad tuk irdina sebab k.yong dulu mummy buat.
mummy mintak atuk kisai, wek ani, ngan aki ayob sponsorkan coklat untuk goodies bags sebab k.yong dulu mummy buat.
cuma,
masa k.yong dulu mummy terlebey ecited...sebulan sebelum mummy dah preparekan semuanya..
so majlisnye lebih rapi dan teratur..
tapi irdina jangan risau sebab mummy akan aturkan majlis yang lebih baik untuk tahun-tahun yang akan..
jangan sesekali irdina jeles ngan k.yong tau..

















HAPPY 1ST BIRTHDAY PP MERAH
walaupun kek kecik tapi mummy ngan daddy adekan juge untuk adik..
















ini lah rupe birthday girl yang amat comey di hati mummy,daddy dan semua
(sama seperti k.yong)









daddy n mummy yang prangai gile-gile
tapi kami berdua sayangkan anak2 kami..tiada batasan..








kak yong juge sayang kan adik...dari dalam perut lagi k.yong slalu cakap...




















kita akan sentiasa happy begini bersama kak yong juge...





HAPPY BIRTHDAY SAYANG...









3 comments:

MaMa yaNNa said...

epy besday sayang...
mg jd anak yg baik, solehah, hormat org tue, cerdik sentiase...
pp merah sayang kak yong kamu juge ye...

* moge mummy tabah tempoh rindu mummy terhadap kak yong...

Tihara said...

happy family :)

BUNGA said...

salam ziarah..
heppy bday untuk si pp merah.. cute sgtla :)